Americké brambory kořeněné

do trouby

Bramborové dílky se slupkou jemně kořeněné.

Složení

Brambory, slunečnicový olej, modifikovaný škrob, směs koření a sušené zeleniny, dextrin, rýžová mouka, jedlá sůl, xantanová guma.
750 g

Návod k přípravě

V troubě: pečte uprostřed předehřáté trouby na 220 °C po dobu 15 ‒ 20 minut do zlatova,v polovině pečení dílky obraťte.
Na pánvi: malé množství dílků smažte na předehřátém oleji po dobu 6 ‒ 8 minut do zlatavé barvy.
Ve fritéze: malé množství dílků smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3 ‒ 5 minuty až jsou dílky zlatavé a křupavé.

Lahodné recepty

Načerpejte inspiraci na lahodný oběd či večeři z našich produktů. Na své si přijdou milovníci masitých jídel, lehkých pokrmů i vegetariáni. Variace chutí šéfkuchaře Martina Svatka vás nadchne!

více

Naše výrobky zakoupíte na vybraných prodejnách těchto řetězců.