Táborský bramborák

60 g

Staročeský bramborák s česnekem a majoránkou Ø 8 cm.

Složení

Brambory, pšeničná mouka, bramborová kaše, česnek, slunečnicový olej, jedlá sůl, sušená vejce, majoránka, pepř.
600 g 2400 g

Návod k přípravě

Na pánvi: Smažte dozlatova.
Ve fritéze: Smažte dozlatova v oleji předehřátém na 170 °C po dobu 3 – 5 minut.
V konvektomatu: Pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225°C po dobu 15-20 minut do zlatova, v polovině pečení bramboráky obraťte.

Lahodné recepty

Načerpejte inspiraci na lahodný oběd či večeři z našich produktů. Na své si přijdou milovníci masitých jídel, lehkých pokrmů i vegetariáni. Variace chutí šéfkuchaře Martina Svatka vás nadchne!

více

Naše výrobky zakoupíte na vybraných prodejnách těchto řetězců.