Krokety do trouby
Bramborové krokety, předsmažené, hlubokozmrazené
Složení
Brambory, slunečnicový olej bramborová kaše (brambory, mono a di-glyceridy mastných kyselin, askorbyl palmitát, kurkumin, difosforečnan disodný), pšeničný škrob, pšeničná vláknina, jedlá sůl, glukóza, muškátový oříšek.
750 g
Návod k přípravě
V troubě: pečte uprostřed předehřáté trouby na 200 °C po dobu 15–18 minut do zlatova, pravidelně krokety otáčejte.
Na pánvi: smažte na předehřátém oleji do zlatavé barvy.
Ve fritéze: smažte do zlatova v oleji předehřátém na 170 °C po dobu 3–5 minut.
V konvektomatu: pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 200 °C po dobu 15–18 minut, pravidelně krokety otáčejte.