Přeskočit na hlavní obsah

Pečené selečí kolínko s osmaženou cibulí a bramborák

Selečí kolínko10 ksSelečí kolínko osolíme, opepříme, přidáme kmín a vložíme na pekáč. Doplníme 200 g nakrájené cibule a zalijeme černým pivem. Pečeme v troubě na 150 °C do měkka, přibližně 2–2,5 hodiny. Při pečení maso přeléváme a obracíme. Po upečení šťávu přecedíme a dosolíme. Zbytek cibule nakrájíme na slabá kolečka, lehce prohodíme solamylem a usmažíme v rozpáleném oleji.
Sůl, pepř 
Kmín celý 
Černé pivo2 ks
Cibule300 g
Olej200 ml
Solamyl 50 g
Bramborák10 ksBramborák usmažíme v rozpáleném oleji. Koleno ozdobíme čerstvým žebříčkem a usmaženou cibulí.
Olej300 ml