Pečené selečí kolínko s osmaženou cibulí a bramborák
| Selečí kolínko | 10 ks | Selečí kolínko osolíme, opepříme, přidáme kmín a vložíme na pekáč. Doplníme 200 g nakrájené cibule a zalijeme černým pivem. Pečeme v troubě na 150 °C do měkka, přibližně 2–2,5 hodiny. Při pečení maso přeléváme a obracíme. Po upečení šťávu přecedíme a dosolíme. Zbytek cibule nakrájíme na slabá kolečka, lehce prohodíme solamylem a usmažíme v rozpáleném oleji. |
|---|---|---|
| Sůl, pepř | ||
| Kmín celý | ||
| Černé pivo | 2 ks | |
| Cibule | 300 g | |
| Olej | 200 ml | |
| Solamyl | 50 g | |
| Bramborák | 10 ks | Bramborák usmažíme v rozpáleném oleji. Koleno ozdobíme čerstvým žebříčkem a usmaženou cibulí. |
| Olej | 300 ml |